www.solvang-ships.dk

Bådudlejning i Caribien gennem Solvang Ships

Området:

Jomfruøerne eller Virgin Islands, som er en del af øgruppen de små Antiller, består af de britiske Jomfruøer (British Virgin Islands eller BVI) og de amerikanske Jomfruøer (US Virgin Islands eller USVI). De ligger ca 80 kilometer øst for Puerto Rico og nord for Leeward Islands og på grænsen mellem Atlanterhavet og det Caribiske Hav.

De britiske øer består af 36 øer, hvoraf de 16 er beboede, arealet udgør 153 kvadratkilometer og de største øer er Tortola, Virgin Gorda, Anegada og Jost Van Dyke.

De amerikanske øer (de er dog ikke en del af de amerikanske stater) består af det tidligere Dansk Vestindien (solgt i 1917 for 25 mill US $) nemlig øerne Saint Thomas, Saint John og Saint Croix (ca 35 sømil mod syd), med et areal på i alt 345 kvadratkilometer.

Farvandet omkring Virgin Islands er som skabt til sejlads. Smukke ankerpladser, hyggelige havne og pragtfulde hvide palmeomkransede strande er det, der venter en, når man sejler i det Caribiske Øhav, og alting er inden for en overskuelig afstand, hvilket gør området perfekt for både den erfarne og mindre erfarne sejler.
 

Vejret:

Vejret i området er stabilt året rundt med ideelle forhold for sejlere. Temperaturen ligger om sommeren mellem 26 og 31 grader og om vinteren mellem 22 og 28 grader. Regntiden er sensommer/tidlig efterår, men der kan dog forekomme regnbyger på alle tider af året. De fremherskende vinde kommer i vintermånederne november til januar fra nordøst med en gennemsnitlig styrke på 15-20 knob, i februar bevæger vinden sig mod øst og i sommermånederne kommer de fra sydøst med en styrke på omkring 10-15 knob. Selvom månederne september oktober bliver regnet for "Hurricane Season" er der dog færre storme i området, end der er i Long Island Sound i New York, og vejrudsendelserne er meget pålidelige med varsler på normalt mindst 48 timers på storme, der nærmer sig.
 

Sprog:

Overalt i Virgin Islands kan man klare sig med engelsk, da området stort set er delt mellem USA og England. Møntenhed: US$ kan bruges overalt i området. Basen ligger på den Britiske ø Tortola, på sydkysten af øen, i den vestlige del af Road Town.
Vores samarbejdspartner Conch Charters, er et mindre firma, med ca 40 udlejnings både. Alle bådene er privat ejede og udlejes og administreres af Conch Charters, som har haft base på Tortola i mere end 14 år.
Pirsern er typisk mellem 30 og 40% lavere end hos Sunsail og Moorings, og årsagen til dette er at bådene typisk er mellem 6 og 10 år gamle, hvor Sunsail og Moorings har nyere både.
Alle Conch Charters både er i ordentlig stand. Se en liste over bådene
 


Se vores samarbejdspartnes priser >> Klik her